Om GutCollab
Hos GutCollab finder du nogle af Danmarks største tarmnørder.
Vi arbejder ud fra en tværfaglig og holistisk tilgang til sundhed fokus på:
-
Bio-hacking: Optimering af sundhed via mijøet inden- og udenfor tarmen
-
Human Ernæring: Forståelsen af, hvordan mad og næringsstoffer påvirker menneskers krop, sundhed og velvære.
-
Funktionel ernæring og medicin: Identificering og behandling af årsager frem for symptomer, primært igennem kosten og specifikke kosttilskud.
-
Den nyeste forskning indenfor tarmmikrobiomet og probiotika

Caroline Cecilie Alsted
Stifter af GutCollab
Min interesse for tarmen startede, da min far nogle år tilbage fik konstateret tarmkræft. Efter at have igennem både operationer og kemo, stod han efterladt på egen hånd med enormt mange fordøjelsesgener og en tarmmikrobiota i total ubalance. Jeg begyndte herefter virkelig at nørde i tarmens mikrobiota og fandt ud af at der var en masse tiltag vi kunne prøve. Vi skræddersyede en plan til ham baseret på en kombination af helbredshistorik, symptomer og en avanceret tarmtest (GI-map test).
Nogle måneder efter var hans tilstand forbedret markant og i dag er han selv blevet sin egen tarmekspert.
Mit håb er at kunne hjælpe så mange som muligt, der ønsker at forbedre deres tarmtilstand- gener eller ej.
Uddannelse
-
Bachelor i Ernæring og Sundhed (2015)
-
Kandidat i Integrerede Fødevarer (2017)
-
Integrative Nutrition Coach (2022)
-
Master i det Humane Mikrobiota (2024)
-
Certificering i Low FODMAP diæten (2024)

Caroline Cecilie Alsted
Stifter af GutCollab & tarmspecialist
Min interesse for tarmen startede, da min far nogle år tilbage fik konstateret tarmkræft. Efter at have igennem både operationer og kemo, stod han efterladt på egen hånd med enormt mange fordøjelsesgener og en tarmmikrobiota i total ubalance. Kombineret med min eksisterende viden indenfor ernæring begyndte jeg at nørde i tarmens mikrobiota og fandt ud af at der findes enormt mange forskningsstudier, som er brugbare. Vi skræddersyede en plan til ham baseret på en kombination af helbredshistorik, symptomer og en avanceret tarmtest (GI-map test).
Nogle måneder efter var hans tilstand forbedret markant og i dag er han selv blevet sin egen tarmekspert.
Mit håb er at kunne hjælpe så mange som muligt, der ønsker at forbedre deres tarmtilstand- gener eller ej.
Uddannelse
-
Bachelor i Ernæring og Sundhed (2015)
-
Kandidat i Integrerede Fødevarer (2017)
-
Integrative Nutrition Coach (2022)
-
Master i det Humane Mikrobiota (2024)
-
Certificering i Low FODMAP diæten (2024)

Caroline Cecilie Alsted
Stifter af GutCollab
Min interesse for tarmen startede, da min far nogle år tilbage fik konstateret tarmkræft. Efter at have igennem både operationer og kemo, stod han efterladt på egen hånd med enormt mange fordøjelsesgener og en tarmmikrobiota i total ubalance. Jeg begyndte herefter virkelig at nørde i tarmens mikrobiota og fandt ud af at der var en masse tiltag vi kunne prøve. Vi skræddersyede en plan til ham baseret på en kombination af helbredshistorik, symptomer og en avanceret tarmtest (GI-map test).
Nogle måneder efter var hans tilstand forbedret markant og i dag er han selv blevet sin egen tarmekspert.
Mit håb er at kunne hjælpe så mange som muligt, der ønsker at forbedre deres tarmtilstand- gener eller ej.
Uddannelse
-
Bachelor i Ernæring og Sundhed (2015)
-
Kandidat i Integrerede Fødevarer (2017)
-
Integrative Nutrition Coach (2022)
-
Master i det Humane Mikrobiota (2024)
-
Certificering i Low FODMAP diæten (2024)

Katrine Haaning Madsen
Tarmspecialist
Min interesse for sundhed, og særligt tarmsundhed, startede tidligt.
I mine unge år oplevede jeg personligt en række helbredsgener, som satte gang i min nysgerrighed: Hvordan kan vi selv støtte kroppen tilbage i balance?
Da jeg begyndte på min kandidatuddannelse i human ernæring, tog min interesse for tarmen og mikrobiomet for alvor fart.
Jeg blev fascineret af, hvordan mange af de symptomer og ubalancer, vi går rundt med i hverdagen, faktisk kan være relateret til vores tarmsystem.
Det betyder meget for mig at kunne give videre af den viden og erfaring, jeg selv har savnet.
Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at føle, at kroppen er ude af balance – og hvor stærkt det kan føles, når man begynder at forstå sin krop og opleve, at der sker positive forandringer.
Uddannelse
-
Bachelor i Ernæring og Sundhed (2023)
-
Kropsterapeut (2023)
-
Holistisk biomedicin (2024)
-
Certificering i Low FODMAP diæten (2024)
-
Kandidat i Human Ernæring (2025)

